KÖP- & LEVERANSVILLKOR

För köp hos CECILIA LOOD måste du ha fyllt 18 år.

PRODUKTERNA
Posters: Alla posters är 50x70 cm och tryckta i Sverige på ett matt papper om 180 gr. Ram ingår ej.

FRAKT & LEVERANS
Vid beställning får du en automatisk orderbekräftelse via den mejladress du angivit. Lagervaror levereras inom
3-10 arbetsdagar. Vi levererar med Posten. Frakt inom Sverige tillkommer med 35 kr per order. Önskar du få din beställning skickad utanför Sverige vänligen kontakta oss.

Skulle din försändelse vara skadad vid leveransen ska detta reklameras omgående till transportören eller ditt utlämningsställe. 

Posters levereras i kartongrör.

BETALNING
Betalning sker mot faktura, betalningsvillkor 20 dagar, ingen fakturaavgift. Priserna är angivna i SEK inkl moms. Fakturan skickas i samband med att vi skickar din beställning. Vid försenad betalning utgår dröjsmålsränta enligt lag.

PERSONUPPGIFTER
Dina personuppgifter behandlas av oss för att vi ska kunna fullgöra vårt avtal. Personuppgifterna kan även komma att användas för marknadsföringsändamål. Uppgifterna lämnas inte ut till tredje part. 

ÅNGERRÄTT & REKLAMATION
Du har alltid 14 dagars ångerrätt enligt distansavtalslagen. Vi tar inte ut någon returavgift när du returnerar men du betalar själv för frakten tillbaka. Bifoga kopia av fakturan alternativt kontakta oss via mejl innan retur.  

Returadress: CECILIA LOOD, Karlsborgsvägen 8, 184 44 Åkersberga.

Har du fått en defekt/felaktig produkt skickar vi dig en retursedel så att du kostnadsfritt kan returnera den till oss. Vi skickar en ny produkt utan extra kostnad förutsatt att den finns tillgänglig. Om vi inte kan ersätta produkten gör vi en återbetalning till dig när vi har fått reklamationen i retur. En återbetalning görs till dig inom 30 dagar. 


-------------------


CECILIA LOOD äger alla rättigheter till produkterna, alla mönster samt bilderna på hemsidan och dessa får ej kopieras. Vänligen kontakta oss om ni önskar använda bilderna i något annat sammanhang.

Har du ytterligare frågor går det fint att mejla till info@cecilialood.se. Vi besvarar alla frågor så snart som möjligt.